Welkom 2023!


2023 is in de numerologie een 7 jaar (2+2+3=7). De 7 staat voor rust, vertrouwen, wijsheid, bezinning en praten. Een tijd van reflectie dus.
Tijd nemen voor jouw eigen reflectie is waardevol. Samen met je gezin of team even stilstaan en reflecteren, zorgt naast inzicht, ook voor veel verbinding. Doordat we onze maskers afzetten en vanuit meer openheid, authenticiteit en kwetsbaarheid reflecteren, ontstaat er een diepere connectie met ons eigen échte ik en die échte ander. En dat is na de laatste jaren wel nodig. Er werden in 2022 al de nodige maskers afgezet; Nogal wat iconen vielen van hun voetstuk met grensoverschrijdend gedrag, kopstukken werden betrapt op het verzwijgen of verdraaien van de waarheid en wanneer daarmee geconfronteerd (reflectie) ontbrak het hen aan actieve herinneringen; weigerden ze de verantwoordelijkheid te nemen of legden ze simpelweg de wet naast zich neer als het hen zo uitkwam.


Een 7 jaar zet ons aan tot reflectie zodat we opnieuw kunnen gaan bepalen wat onze eigen waarden zijn voor onze samenleving, organisatie of familie. Er zal dus nog wel meer boven tafel komen wat verborgen is gebleven.


Voor jou persoonlijk is het de tijd om je eigen masker af te zetten, te gaan durven staan voor wie je bent en wat je beweegt in respect en geduld naar de ander.


Jezelf anders voordoen dan je bent, jezelf conformeren naar wat een ander van je wil zien geeft stress. Het masker dat je opzet en het harnas dat je jezelf aanmeet gaat steeds meer gewicht dragen. Geen wonder dat je zo moe bent, vage fysieke klachten ontwikkelt (of erger) of mentaal het gewicht niet meer kunt dragen…
Tijd om te reflecteren: Waar ben je niet eerlijk naar jezelf? Waar en wanneer maak je jezelf kleiner dan je bent? Waar lieg je naar jezelf om te voldoen aan het beeld van de ander? Of aan het opgelegde beeld vanuit je opvoeding?


Tijd om het masker af te leggen. NEI therapie kan je daarbij helpen evenals energetische behandelvormen. Ben jij klaar om jezelf volledig aan te kijken? Maak dan een afspraak: Contact | Ik beantwoord graag persoonlijk uw vragen | Reiju Tai (reiju-tai.nl)

Ik zie je graag in dit nieuwe jaar!
Energieke groet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven