Mijn Praktijk

Ik sta voor je klaar om jou je balans te laten hervinden

Je weer te laten ontdekken of eventueel kennis te laten maken wie jij bent, los van opvoeding, omgeving en rollen. Wie ben jij in de kern? Als je weet wie je bent en waar je voor staat, is het makkelijker keuzes te maken en kun je tegenslagen ook beter dragen.

Samen gaan we op zoek naar de juiste methode die dit voor jou kan bewerkstelligen. Daarvoor heb ik meerdere behandelmethodes tot mijn beschikking. Er is er altijd een die bij je past.

Mijn behandelingen bestaan uit aanvullende zorg op het reguliere circuit en je klachten worden vanuit een holistische visie bekeken.

Behandelingen kunnen bestaan uit fysieke oefeningen om je houding te verbeteren. Racines om allergieën te overwinnen. Fleurs, Bach-bloesem remedies, hoog of laag potentie homeopathie, voedingssupplementen en voedingsadvies om je te helpen je fysiologische balans te hervinden. 

Een energetische benadering van lichaam en geest is de basis van mijn aanpak. Schroom niet om contact op te nemen voor vragen, aanvullende informatie of het maken van een afspraak.

Ik werk volgens de 5 natuurgerichte principes:

Energie

Alles in en om ons heen bestaat uit energie. Zo is er grofstoffelijke energie die zich bevindt in materie (je lichaam). Daarnaast is er ook…

Prikkeloverdracht

De prikkeloverdracht komt tot stand door middel van je zenuwstelsel. Deze werkt als een soort telefoonverbinding…

Drainage

In onze hectische maatschappij wordt niet alleen je lichaam, maar ook je geest regelmatig belast met gifstoffen. Slechte stoffen in…

Voeding

Er wordt bij iedere klacht bekeken of je lichaam wel de juiste voeding tot zich krijgt. Ook is geestelijke voeding van belang op de werking…

Psyche

Lichamelijke, geestelijke, spirituele en energetische aspecten van een mens zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar…

Neem vrijblijvend met mij contact op om de mogelijkheden te bespreken

Ook voor bedrijven

Bent u binnen uw organisatie op zoek naar meer beweeglijkheid en dynamiek? Mijn werkwijze is ook geschikt om patronen binnen (kleine) groepen of van een individuele medewerker inzichtelijk te maken.

Systemen werken het best wanneer er effectief samengewerkt wordt en individuen zich bewust zijn van de plek die zij in het grotere geheel innemen. Een ketting is immers zo sterk als de zwakste schakel. Door in te zetten op het versterken van deze schakel(s) wordt de verbinding krachtiger en vergroot u de effectiviteit en flexibiliteit binnen uw organisatie.

Nieuwsgierig geworden? Ik nodig u uit contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te verkennen.

Wie ben jij in de kern?

Als mens moeten we van alles en spelen daarbij nogal wat rollen. We zijn zoon of dochter, we zijn broer of zus, we zijn vader of moeder, we zijn student, klasgenoot, werknemer of werkgever, we zijn vriend of vriendin…. 

En binnen alle rollen willen we optimaal kunnen functioneren. Iedere rol vraagt iets anders van ons en is ook afhankelijk van onze omgeving. Een leraar vraagt een andere houding van je dan je moeder. Een werkgever vraagt iets anders van je dan je vriend. 

We leren ons aan te passen, we leren alle rollen te dragen. Dat lukt niet iedereen en soms is er maar een kleinigheid nodig om de balans in die hectiek te verliezen.

Ziekte, rouw, verlies… Ik noem maar een paar dingen. Daarbij speelt onze opvoeding en onze omgeving opnieuw een grote rol. Wat is wel en niet geaccepteerd, waar word je wel en niet in ondersteund. De samenleving vraagt veel van ons en je dient met rechte rug en in balans te staan om dit alles te kunnen dragen.

Bewustwording van je eigen handelen

Zit je niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat je telkens in het zelfde rondje loopt, dat je telkens opnieuw vastloopt in dezelfde dingen, dan gaan we op zoek naar het negatieve gedragspatroon dat hieraan ten grondslag ligt. De behandeling is dan gericht op het bewustwordingsproces van je eigen handelen. Door inzicht te krijgen in de oorzaak, kunnen negatieve patronen doorbroken worden.

Ben je op zoek naar rust en ontspanning, heb je het gevoel te worden geleefd? Ook dan kun je bij mij terecht. We brengen het lichaam en de geest tot rust en zorgen ervoor dat je jezelf weer kunt opladen, weer kunt (her)vinden.

Net geopereerd, een ongeluk gehad, herstellende van een blessure? Ook dan biedt mijn praktijk een versnellende aanvulling op het herstel.

 Bijwerkingen van medicijnen? We gaan er samen naar kijken om de verlichting hierin te kunnen gaan vinden.

Voor alle behandelingen geldt dat je zelf actief dient mee te werken. Voor alle behandelingen geldt ook dat het geen vervanging is voor huisarts of specialist. 

Wil je komen voor vermoeidheidsklachten die al enige tijd aanwezig zijn, ga dan eerst naar je huisarts en laat onderzoeken of hier een fysieke oorzaak voor is. Een bloedonderzoek brengt al veel aan het licht en staat niet tot mijn beschikking.

Scroll naar boven