Agenda

Van ervaring naar inzicht

Reiki aanvullende verdiepingsavond

Koordsnijden met Reiki


18 april 2024 van 19.30 - 22.00 uur

De invloed van mensen om ons heen is groot, of het nu onze familie, vrienden, collega’s of winkelpersoneel betreft. We worden geraakt door de verhalen, de verwachtingen, de roep om aandacht of verbinding. Het is gezond om deze verbindingen bij tijd en wijle volledig op te schonen om goed in je eigen energie te kunnen blijven. 

 

Een gezonde Reiki techniek voor goed zelfzorg. 

 

Ben jij erbij?

FIJNE ZOMERVAKANTI

Reiki verdiepingsavond

Donderdag 21 maart

Aanvang 19.30 uur

De start van de lente vraagt om verdieping. Laat jezelf behandelen door je mede-cursisten. Stel je vragen. Leer meer over Reiki. 

gun jezelf een goede lente start !

Reiki II avondcursus

donderdag avond 8 en 15 februari

19.30 - 21.30 uur

Verdieping in de Reiki. Leer hoe je de aandacht verlegt van jezelf naar anderen los van tijd, ruimte en plaats.

(Inclusief werkboek en certificaat)

Reiki I dagcursus - 4 dagdelen

15, 22, 29 januari en 5 februari vervalt! en wordt:

4, 11, 18 en 25 maart 2024

Leer je handen te gebruiken om jezelf te helen, je vibratie te verhogen en om anderen te helpen. Leer via de Reiki principes je leven een andere richting te geven.

4 ochtenden van 10.00 tot 13.00 uur.
(Inclusief werkboek en certificaat)

Qigong Meditatie

Iedere dinsdagavond (OV)

19.30 - 21.00 uur

Mediteren kun je leren! 

De avonden starten altijd met lichaamswerk.

Bewustwording fysiek en mentaal om te komen tot de hoognodige ontspanning. Leer je spanningsvelden herkennen en beheersen.


Aanmelding is vereist.

Opleiding Reiki; van kennis tot leraarschap

Reiki-graden I t/m IIIb

Ik kan jou opleiden in de diverse Reiki-graden. Voor wat betreft de opleidingen houd ik me volledig aan de prijsstelling van de Vereniging van Reiki Masters (reg.nr. m12/0654). Deze prijs wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld, dus schroom niet contact op te nemen hierover.

  • Bij de Reiki training niveau I maak je kennis met Reiki, leer je de diverse handposities voor een behandeling en ontvang je een initiatie. Dit niveau wordt Shoden genoemd, de Ingang. Het leidt tot algemene ontwaking tot de Reiki-energie. De nadruk ligt meestal op zelfbehandeling.
  • Bij de Reiki training niveau II leer je de Reiki symbolen die de drie aspecten binnen de Reiki vertegenwoordigen en ontvang je een initiatie. De nadruk ligt bij de verschuiving van het zelf naar anderen.
  • Bij de Reiki training niveau IIIa (Shinpiden) leer je jezelf te bemeesteren. Je ontvangt het vierde symbool die de drie aspecten van de Reiki vertegenwoordigd. Deze initiatie zet je in beweging tot zelfkennis en zelfaanvaarding en het vergroot je capaciteit.
  • Bij de Reiki training niveau IIIb (Shihan) kies je voor het leraarschap en het doorgeven van de informatie. Je leert de technieken tot initiatie van de diverse graden.

Aanvullende trainingen

Voor de mensen die reeds een Reiki graad in hun bezit hebben, organiseer ik aanvullende en verdiepende trainingen. In groepsverband kan er geoefend worden en kunnen vragen gesteld worden. Deze terugkom avonden zijn vrijwillig en tegen een kleine prijs. Onder het genot van koffie/thee en iets lekkers vertel ik meer over de achtergrond van de diverse onderdelen van Reiki. De bedoeling is dat je een beter begrip ontwikkelt voor de technieken en je vibratie kracht met oefening verhoogt.

Aanvullende trainingen kunnen bestaan uit:

  1. Verdieping in de Gassho-houding (achtergrond en lichamelijk en geestelijk effect)
  2. Toepassingsmogelijkheden van de Reiki II symboliek (ter verdieping en verruiming)
  3. Meditatie-trainingen (ter ontspanning en bevordering van de zelfkennis)
  4. Kennismaken met de eigen energie.

Aanmelden kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@reijutai.nl

Na aanmelding krijg je bericht over de data. Op mijn facebook-pagina worden de cursussen ook aangekondigd.

Scroll naar boven