Integra

Integra is een kinetische testmethode

Integra werkt vanuit de bewustwording van de oorzaak van de ziekte of klacht. Het kan een verdiepingsslag in de NEI behandeling opleveren of een homeopatische behandeling in de vorm van voedingssupplementen, homeopathische medicatie, fleurs, bach-bloesemremedies of racines ter overwinning van een allergie.

Een Integra-behandeling bestaat uit een kinetische testmethode om de mogelijke oorzaken van de problematiek van de klachten te achterhalen; dan wordt de meest effectieve therapie bepaald waarna de behandeling wordt ingezet.

Bewustwording is het sleutelwoord in deze vorm van therapie. NEI en Integra bieden inzicht in emotionele of fysieke negatieve patronen. 

De bedoeling is ook hier dat de behandelde zichzelf actief mee inzet om de patronen te doorbreken. Van onbewust naar bewust en van bewust naar bewust leven.

Vraag gerust naar meer informatie indien u daar behoefte aan heeft. Vragen staat vrij.

Fobie Eliminatie Techniek (FET)

Integra biedt ook een handvat om van fobieën en angsten af te komen. Deze emotionele therapie genaamd Fobie Eliminatie Techniek (FET) kan ook voor andere angsten worden gebruikt. 

Angst is immers een onbewuste reactie en is iets wat niet in de hand te houden is in een bepaalde situatie, al is men zich nog zo bewust hoe irreëel de stress is. 

De FET biedt een oplossing voor deze stress door de afbouw van de emotionele lading of spanning.

Overige behandelingen

Reiki

Reikie is een Japanse helingsvorm die het lichaam aanspreekt op het zelfhelend vermogen.

Buqi

Therapie die gebruik maakt van vibratie-krachten en de kracht van de spontane beweging.

Nei

Geeft inzicht in onbewuste patronen en hoe ze je beïnvloedt hebben in wie je nu bent.

Fobie eliminatie

Techniek om beelden van het netvlies te halen en emoties er rond om heen te laten verdwijnen.

Scroll naar boven