Reiki uitgelegd adh van frequentie, bioresonantie en entrainment

Het is wetenschappelijk vastgesteld dat atomen uit subatomaire deeltjes bestaan die zich gedragen als energie. De subatomaire deeltjes kunnen energie aan elkaar toevoegen of elkaar energie ontnemen (aantrekken of afstoten). Als gevolg hiervan ontstaan trillingen.Deze trillingen hebben een elektromagnetische lading, frequentiepatronen genoemd.

Cellen, weefsels en organen hebben elk hun specifieke frequenties. Deze afzonderlijke frequenties staan met elkaar in verbinding en beïnvloeden elkaar. Ze vormen het totaal frequentie spectrum van de patiënt, het individuele frequentiepatroon. De frequenties van een gezond persoon hebben een andere structuur dan van een ziek persoon. De frequenties van gezonde mens zijn harmonisch en vrij van vervormingen, terwijl de frequenties van een zieke mens ook disharmonische frequenties bevat. Ook de in het lichaam opgeslagen frequenties van vreemde stoffen, zoals amalgaan, bacteriën, virussen, schimmels en toxinen verstoren het frequentiebeeld. Ziekte en gezondheid uiten zich in het individuele frequentiespectrum.

Vanuit de biofysica is bekend dat alle chemische processen in het lichaam geleid worden door elektromagnetische trillingen. Ziekteprocessen beginnen met verkeerde, disharmonische trillingen, die de chemische processen verkeerd aansturen.

Door gedurende een bepaalde tijd de juiste frequenties aan te bieden aan het lichaam, zal de verstoorde frequentie in het lichaam gelijk gaat lopen aan de frequentie die je aanbiedt (entrainment). Je lichaam past de verstoorde frequentie aan aan het optimale signaal en reset zichzelf als het ware. Het lichaam pakt de optimale frequentie op en komt terug in balans waardoor het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd.

Bij healing methodes zoals Reiki, Buqi en Quantum Touch leren de beoefenaars de vibratie van hun handen tot een zeer hoge frequentie op te voeren. Wanneer zij dan hun handen in de nabijheid brengen van iemand die pijn heeft, zal het lichaam van de cliënt, als een gelijkgestemd circuit, resonantie en entrainment vertonen ten opzichte van de handen van de beoefenaar. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven