Door naar binnen te kijken, te luisteren naar de onbewuste signalen, leren we onszelf steeds beter kennen. Alle klachten fysiek of mentaal zijn aan elkaar gerelateerd. Te veel stress zorgt voor lichamelijke disfunctioneren en uiteindelijk ziekte. Te lang een verkeerde lichaamshouding (vaak werk gerelateerd) zorgt voor fysieke blokkades en uiteindelijk ook mentale klachten. Als lichaam en geest niet soepel kunnen bewegen, roept dit verstoringen op, die op lange termijn leiden tot ziekte.

 

We zoeken de oplossingen voor onze problemen fysiek en mentaal graag buiten onszelf. Leggen de verantwoordelijkheid voor ons welbevinden graag bij de ander neer. Deze foto’s laten zien dat de oplossing IN onszelf ligt, door eerlijk naar onszelf te kijken zien we delen die we misschien liever niet zien maar waarmee we onszelf wel saboteren. Stress, negatieve gedachten, onvrede, frustratie en boosheid, ongezonde voeding, een slechte houding, slecht slapen hebben meer effect op het lichaam dan je zo op het eerste gezicht zou denken. Deze negatieve patronen kunnen aan de basis liggen van fysieke klachten of ziekte, maar kunnen ook het gevolg zijn van een ziekte of een fysieke klacht (of de ziekte doen toenemen). 

Door het onbewuste bewust te maken, kunnen we de lichaam-geest verbinding die ons blokkeert aan de oppervlakte brengen en onszelf helen naar een beter fysiek en een betere state-of-mind.

Een NEI-sessie is hiervoor zeer geschikt.

Hulp nodig? Of benieuwd wat NEI voor je kan doen?

Maak snel een afspraak: https://www.reiju-tai.nl/contact/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven