Energetisch werk

In de pas lopen

Al heel jong leren we ons aan te passen aan onze ­omgeving, aan de realiteit van de ander (ouders, school, maatschappij). We verliezen daardoor de ruimte onszelf te zijn, we verliezen het lef om onze realiteit te laten zien, naar buiten te stralen. We lopen in de pas van wat er van ons verwacht wordt uit angst er alleen voor te komen staan, uit angst achter te blijven, uit angst afgewezen,  niet aanvaard te worden.

Wanneer je volledig jezelf kunt zijn, je ruimte kunt ­innemen, voel je je licht en energiek. Als we ons licht en energiek voelen, stralen we. Wanneer we dat niet doen, laat ons lichaam ons dat merken doordat het ineenkrimpt, er verharde plekken ontstaan en daardoor een zwaar gevoel. We stralen deze vermoeidheid en hardheid dan ook naar buiten uit. Als je niet naar dit gevoel luistert, word je op de lange duur ziek, of haal je jezelf mentaal onderuit.

Laat zien wie je bent

Breek los van je beperkende patronen, laat angst en schuld achter je, neem je ruimte in en laat zien wie je werkelijk bent, stralend mens! Hoeveel lichter en leuker zou de wereld zijn als we dit allemaal gaan doen, weer leren hoe onszelf te zijn en onszelf te aanvaarden en dit ook anderen te gunnen. Hoeveel energieker zouden de dagen zijn?

Energetisch werk is gericht op mensen die dit inzicht willen verkrijgen. Waar blokkeer jij jezelf, waar houd jij jezelf in, waar krimp je in, wat zijn jouw aangeleerde patronen die niet passen bij wie je werkelijk bent? Wie ben jij werkelijk als je niet hoeft te voldoen aan verwachtingen van buiten of angsten van binnen?…

Advies nodig? Maak een afspraak via: info@reijutai.nl

Scroll naar boven