Remedies

Bach bloesem remedies en Fleurs

Wat is een Bach bloesem?

Bach bloesem remedies zijn plantenextracten die positief inwerken op emoties. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn faalangst, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid en schuldgevoelens.

Dr. Edward Bach heeft de Bach bloesem eind vorige eeuw ontdekt. Hij leefde van 1886 tot 1936 en het is vooral na zijn dood dat de Bach bloesem een enorme bekendheid verworven heeft.

Hoe werkt een Bach bloesem?

Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij het innemen van een bepaalde bach bloesem terug in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen de zaken aanpakken.

Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool zoals bijvoorbeeld faalangst in zelfzekerheid of ongeduld in innerlijke rust.

Bach bloesem: 100% veilig en geen bijwerkingen

Het extract is volledig natuurlijk en kan zowel door kinderen als door volwassenen met veel succes worden gebruikt. Het is totaal veilig en onschadelijk. Er is geen enkele bijwerking, je kan ze niet overdoseren en werken niet verslavend. 

Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met andere medicatie of behandelingsvormen, inclusief homeopathie, zonder de werking hiervan te belemmeren.

Wat is een Fleur?

Fleurs zijn speciale preparaten van bloemen-essences gecombineerd met elixers van edelstenen en andere home-energetische bestanddelen uit het rijk der mineralen, planten en dieren. 

Bloemen-essences kunnen bio-energetische verstoringen van het lichaam en geest geheel genezen en reguleren. Een Fleur werkt eerder ondersteunend dan curatief.

Een Fleur kan een aanvullende remedie zijn op een NEI-behandeling.

Fleurs werken bij:

  • het losmaken van geblokkeerde en onderdrukte energie.
  • het verwijderen of neutraliseren van negatieve bio-energetische patronen.
  • het versterken, ondersteunen en in balans brengen van de menselijke bio-energie.

Fleurs worden gepotentieerd; ofwel op dezelfde manier gemaakt als homeopathische middelen.

Scroll naar boven