Een geweldig ontlaad- of oplaadpunt van de dag

Een Reiki-opleiding in de vier graden

‘Van ervaring naar inzicht’ VAN KENNIS TOT LERAARSCHAP

Reiju Tai is in staat je op te leiden in de diverse Reiki-graden. Voor wat betreft de opleidingen houd ik me volledig aan de kwaliteitsstelling van de Vereniging van Reiki Masters (reg.nr. m12/0654). 

  • Bij de Reiki training niveau I maak je kennis met Reiki, leer je de diverse handposities voor een behandeling en ontvang je een initiatie. Dit niveau wordt Shoden genoemd, de Ingang. Het leidt tot algemene ontwaking tot de Reiki-energie. De nadruk ligt meestal op zelfbehandeling.
  • Bij de Reiki training niveau II leer je de Reiki symbolen die de drie aspecten binnen de Reiki vertegenwoordigen en ontvang je een initiatie. De nadruk ligt bij de verschuiving van het zelf naar anderen.
  • Bij de Reiki training niveau IIIa (Shinpiden) leer je jezelf te bemeesteren. Je ontvangt het vierde symbool die de drie aspecten van de Reiki vertegenwoordigd. Deze initiatie zet je in beweging tot zelfkennis en zelfaanvaarding en het vergroot je capaciteit.
  • Bij de Reiki training niveau IIIb (Shihan) kies je voor het leraarschap en het doorgeven van de informatie. Je leert de technieken tot initiatie van de diverse graden.

Aanvullende trainingen:
Voor de mensen die reeds een Reiki graad in hun bezit hebben, organiseer ik aanvullende en verdiepende trainingen. In groepsverband kan er geoefend worden en kunnen vragen gesteld worden. Deze terugkom avonden zijn vrijwillig en tegen een kleine prijs. Onder het genot van koffie/thee en iets lekkers vertel ik meer over de achtergrond van de diverse onderdelen van Reiki. De bedoeling is dat je een beter begrip ontwikkelt voor de technieken en je vibratie kracht met oefening verhoogt.

Aanvullende trainingen kunnen bestaan uit:

  1. Verdieping in de Gassho-houding (achtergrond en lichamelijk en geestelijk effect)
  2. Toepassingsmogelijkheden van de Reiki II symboliek (ter verdieping en verruiming)
  3. Meditatie-trainingen (ter ontspanning en bevordering van de zelfkennis)
  4. Kennismaken met de eigen energie.

Geef je op voor via het contactformulier of stuur een mail naar info@reijutai.nl en je krijgt vanzelf bericht over het hoe, waar en wanneer van deze dagen of avonden op de Copernicusstraat in Wijchen. Je kunt natuurlijk ook de Facebook pagina van Reiju Tai volgen, waar de cursussen worden aangekondigd.

Voor alle trainingen geldt dat je je dient aan te melden door een mail te sturen naar info@reijutai.nl.

Praktijk Reiju Tai is lid van de https://reikicirkel.nl/

en geaccrediteerd als opleider van de traditionele Reiki vorm.

 

Een Reiki-behandeling duurt ca. 50 minuten.

Scroll naar boven